Komplett interiørdesign tjeneste.

Skreddersydde rom og hjem, fra topp til tå.

Tjenestene inkluderer, men er ikke begrenset til, valg av maling og materiale, designkonsepter for kjøkken og baderom, møbler, tilbehør og valg av tekstiler. Vi samarbeider gjerne med byggmestere fra starten av designprosessen for skreddersydde konsepter, hopper gladelig ombord og hjelper til med å velge materiale for semi-skreddersydde konsepter, eller hjelpe deg gjennom en renovering, uansett størrelse.

Design Konsultation.

Innen noen få timer vil du ha noen flotte nye ideer til rommet ditt!

Vi begynner med et møte hjemme hos deg, hvor vi snakker om dine design dilemmaer. Videre vil vi sette opp forslag til design som vil passe, gå gjennom spørsmålene dine og lage en komplett handleliste over tilbehør som vil gi rommet helhet.

Interiør & Styling.

Du har det meste på plass, men trenger hjelp med tilbehør samt hvor ting skal plasseres slik at det ser perfekt ut.

Rask forvandling av rom.

En til to dager. Imponerende forvandling. Hvis du ønsker å oppdatere rommet ditt hurtig for en lavere investering, er rask forvandling noe for deg. Vi skaper en innbydende og funksjonell plass ved å bruke det meste av det du allerede har.

Priser.

Alle designtjenester faktureres per prosjekt, ikke per time. Ingen overraskelser! Du får vite nøyaktig hvor mye det hele vil koste. Førstegangsbesøket, hvor vi også snakker om dine behov og ideer, er gratis. Kontakte oss nå for å sette opp et møte.